Despre noi

Samway a fost fondata in anul 2005 avand ca principal obiect de activitate proiectarea si realizarea de module electronice.

Aria de utilizare a produselor Samway este data de monitorizarea si controlul calculatoarelor / sistemelor speciale folosite in aplicatii industriale, militare, sau de telecomunicatii. Produsele noastre sunt responsabile de: monitorizarea diversilor parametrii functionali ai sistemului (tensiune, temperatura, turatia ventilatoarelor); dialogul cu celelalte module electronice ce formeaza sistemul, prin intermediul standardului IPMI; traducerea informatiilor legate de sistem si transmiterea acestora, folosind protocoale de comunicatie standard precum SNMP, RMCP, Telnet, http(Web), astfel permitand monitorizarea si controlul sistemului de la distanta.

Produsele Samway vizeaza sectorul electronicii "embeded" si sunt proiectate in concordanta cu diverse standarde precum: AMC, MicroTCA, VME,VPX, sau compact PCI.

Samway este membru PICMG si toate produsele ce folosesc standardele reglementate de aceasta organizatie, au fost testate in cadrul seminariilor de interoperabilitate PICMG. Aceste teste au urmarit atat conformitatea cu standardul cat si validarea compatibiltatii cu produsele celorlalte firme membre.

Samway este distribuitor autorizat al sistemelor ELMA in Romania.